توصیف سفیر عراق از حاج قاسم سلیمانی و ابومهدیالمهندس
سفیر عراق در جمهوری اسلامی ایران گفت:شهیدان سردار حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس در طول مبارزه با نیروهای تکفیری تاریکی، الگوهایی از فداکاری و سربلندی بوده و در آزادسازی سرزمین های عراق از لوث داعش، اعتبار زیادی داشتند. به گزارش ایسنا، نصیر عبدالمحسن عبدالله سفیر عراق در جمهوری اسلامی ایران در نخستین کنگره
سفیر عراق در جمهوری اسلامی ایران گفت:شهیدان سردار حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس در طول مبارزه با نیروهای تکفیری تاریکی، الگوهایی از فداکاری و سربلندی بوده و در آزادسازی سرزمین های عراق از لوث داعش، اعتبار زیادی داشتند.
به گزارش ایسنا، نصیر عبدالمحسن عبدالله سفیر عراق در جمهوری اسلامی ایران در نخستین کنگره بینالمللی مکتب حاج قاسم در نگاه زنان سایر کشورها بیان کرد: امروز همه در این محفل شریف برای گرامیداشت دومین سالگرد غمگین و دردناک دو شخصیت برجستهای گرد هم آمدهایم که تأثیری بسیار و سابقهای طولانی در مواجهه با استبداد، دیکتاتوری و مبارزه با تروریسم داعش داشتند.
وی ادامه داد: آن دو نفر همان فرماندهان پیروزی، شهیدان سردار حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس بودند که شهید المهندس به عنوان معاون تشکل حشد الشعبی با همرزمانش در جنگ ضدّ تروریسم و داعش در زمان سختی، کنار مردم عراق ایستادند. این دو شهید در طول مبارزه با نیروهای تکفیری تاریکی، الگوهایی از فداکاری و سربلندی بوده و در آزادسازی سرزمین های عراق از لوث داعش، اعتبار زیادی داشتند.
سفیر عراق در کشورمان افزود: آنها مصادیقی از اخلاق بزرگ منشانه، تواضع و شجاعت بودند که حاضر نبودند همیشه در خط مقدم نبرد باشند؛ زیرا به هدفی که برای آن میجنگیدند، امین و وفادار بودند و حضور آنها عامل امنی برای پسران و برادران مبارزشان بود و خودشان برادر، پدر و دوست همه رزمندگان بودند و با رفتار ویژه شان توانستند در قلب میلیونها انسان نفوذ کنند و محبت همه از زن، کودک، جوان و پیر را جلب کنند؛ در حالی که آن دو شهید، عشق خاصی به عراق داشتند و این همان چیزی است که در بسیاری از اظهارات و مناسبتها برآن تصریح نمودهاند و ما حضور میلیونی مردم در تشییع باشکوه آنها چه در جمهوری اسلامی ایران و چه در عراق را شاهد بودیم که این بخشی از وفاداری به فداکاریهایی است که آنها انجام دادند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰